Meteocafeteria "Cal Meteocoll"

13 d’abril del 2007

El passat 23 de març, coincidint amb la celebració del Dia Meteorològic Mundial, va obrir les portes Cal Meteocoll, la primera meteocafeteria de Catalunya. Situada a la localitat de Collbató (Baix Llobregat), aquesta nova cafeteria vol ser un bon punt de trobada per als aficionats a la meteorologia. El seu propietari és en Jordi Gubern, observador meteorològic d’aquesta població i també soci de l’ACOM. Després de molts mesos ha vist fet realitat aquest projecte, que aglutina el món de la restauració amb la méteo i la muntanya. Molts us preguntareu què té d’especial aquesta cafeteria, oi? Doncs bé, durant les 24 hores del dia i visible des de l’exterior, es poden consultar les dades meteorològiques en temps real del poble, la previsió meteorològica per als propers dies i les imatges de radar i de satèl·lit en directe. La meteocafeteria disposa d’una pàgina web, on es pot consultar tota aquesta informació, així com les imatges, preses per una webcam cada cinc minuts, de l’interior del local i de la terrassa situada a l’exterior, mostrant-nos també el temps que hi fa. Durant l’horari d’obertura i a l’interior, podeu gaudir d’una exposició de fotografia meteorològica, que forma part de la decoració de la cafeteria, que també disposa d’accés wi-fi a Internet. A més a més, si el client ho demana, en Jordi fa previsions meteorològiques a la carta per a qualsevol part del món.

Situada al costat de la muntanya de Montserrat, la meteocafeteria serà també la seu dels “4.000 Peus”, l’Agrupació Excursionista de Collbató. Allí hi haurà el llibre de piades, un racó de ressenyes, una exposició de fotografia de muntanya i serà punt de partida de les sortides organitzades per l’agrupació.

Si algun dia aneu a Collbató, trobareu Cal Meteocoll al número 7 de la Plaça de l’Església. Allí podreu prendre un cafè, menjar una torrada o fer l’aperitiu, en un ambient molt meteorològic.





Autor de les fotografies: Jordi Gubern

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP