Primera "enfarinada" de la tardor

29 de setembre del 2010

Durant el passat cap de setmana, el primer de la tardor, les temperatures van experimentar un marcat descens a tota Catalunya. Les glaçades van ser freqüents a moltes comarques de la meitat nord, sobretot a alta muntanya. Això va fer que les precipitacions que es van produir al llarg de la jornada de dissabte fossin en forma de neu als cims del Pirineu. Els gruixos van ser pocs importants, però suficients com per a canviar l'aspecte d'alguns sectors de la serralada.

El dissabte, passejant per la Vall d'Incles (Andorra), l'Andreu Martín va realitzar la següent fotografia, on es pot veure la neu acumulada durant aquesta primera nevadeta de la temporada. Aquesta fotografia forma part d'un petit reportatge publicat al MeteoFòrum.


La segona imatge és d'avui al migdia i correspon a una captura de la webcam de TVC situada a 2.500 metres d'alçada, dins l'estació d'esquí de Vaquèira-Beret (Vall d'Aran - Pallars Sobirà). Les baixes temperatures nocturnes de les últimes jornades han fet que encara es mantingui una part de la neu caiguda.



Font imatges: MeteoFòrum / 3cat24.cat

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP