L'abril s'acomiada amb inestabilitat

30 d’abril del 2012

Quin abril tan ben farcit de méteo!!! Al llarg d'aquestes últimes setmanes hem tingut un ampli ventall de fenòmens meteorològics. I avui acomiadem el mes amb un nou augment de la inestabilitat en forma de ruixats, calamarsades i nevades.

Avui la cota de neu ha baixat per sota dels 1.000 metres a les comarques de la meitat nord del país. Les muntanyes i les valls pirinenques han tornat a quedar ben blanques, amb gruixos de neu significatius. L'estació d'esquí de La Masella informa a la seva web que han caigut 35 cm de neu nova!

L'Albert (@A_F1810) ens ha enviat via Twitter aquesta fotografia de primera hora del matí des de Via (Alta Cerdanya). Ha de ser fantàstic despertar-se, obrir la finestra i veure aquest paisatge!


Des del Port del Comte (Solsonès), Àlex Gomà (@ceradent_meteo) ens ha fet arribat aquest parell de fotografies. Després d'un hivern amb poca neu, aquest abril ja en portem unes quantes de nevades!



I des de Queralbs (Ripollès), en Francisco Castaño (@francast2) ha fotografiat la pista que porta fins a Fontalba, ben coberta de neu i amb una visibilitat força reduïda.


A partir de demà dimarts, el temps tornarà a estabilitzar-se. Les clarianes aniran guanyant terreny i la notícia dels propers dies serà el marcat ascens que experimentaran les temperatures. A finals de setmana, tot i que puguin aparèixer alguns intervals de núvols, l'ambient serà càlid.



Font imatges: Wetterzentrale / Twitter

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP